(Poistunut julkaisusta)

Laitossiivooja, 20 paikkaa
Coor Service Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018
Coor Service Management Oy
Asiakkaamme Coor Service Management Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista kiinteistöpalvelutoimittajista, tarjoten markkinoiden laajimman palvelutarjonnan. Coorilla on huippuasiantuntemusta yli sadasta tukipalvelusta, joita kehitetään, parannetaan ja mukautetaan jatkuvasti heidän asiakkaidensa tarpeiden mukaan.
Toimenkuva
Nyt haemme rekrytointitoimeksiantona Coor Service Management Oy:n omaan palvelukseen siivoojia heidän uuteen, 1.1.2019 alkavaan merkittävään asiakkuuteensa Rovaniemelle. Kohteina ovat Rovaniemen koulutuskuntayhtymä sekä Lapin AMK.
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava VMP Varamiespalvelu / Esa Auer, sähköposti esa.auer@vmp.fi, puhelin 0400-188 199.
Odotamme sinulta
Parhaiten tehtävään soveltuu henkilö, jolla on vähintään yhden vuoden siivoustyökokemus ja laitoshuoltajan/toimitilahuoltajan tai vastaava koulutus. Vaihtoehtoisesti henkilöllä tulee olla valmius alan näyttötutkinnon suorittamiseen 9 kuukauden sisällä työn alkamisesta.
Muut tiedot
VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja osa VMP Group -konsernia. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme. Tarjoamme työtä ja toimeentuloa vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 henkilölle. VMP on suomalaisessa yksityisomistuksessa ja toimii franchising-periaatteella 38 paikkakunnalla Suomessa. www.vmp.fi
Kesto
toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Esa Auer, Esa.Auer@vmp.fi, 0400-188 199
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.12.2018 mennessä.