(Poistunut julkaisusta)

Laitospäällikkö kalankasvattamolle Joutsaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018Työn kuvaus:
 

Terveellä maalaisjärjellä varustettu laitospäällikkö kalankasvattamolle Joutsaan! 
 

Nordic Trout Oy:llä on pitkät perinteet kalankasvatuksessa.  Tänä päivänä Nordic Trout harjoittaa kalanjalostusta, -tukkukauppaa, -maahantuontia sekä -vientiä Kalaneuvos OY:n kautta. Kasvua tavoitellaan erityisesti tarjoamalla asiakkaille tuoretta kirjolohta eri muodoissa, ympäri vuoden.
Nordic Trout on alan johtava toimija sekä Suomessa että Ruotsissa. Kokonaistuotanto on vuosittain noin kahdeksan miljoonaa kiloa.
 Haluaisitko sinä olla osa tätä historiaa ja nykypäivää? 
 

Etsimme nyt laitospäällikköä Joutsan kalankasvattamolle. Joutsassa keskitytään nimenomaan kirjolohen kasvattamiseen. Laitospäällikkö vastaa koko toiminnasta, johtaa toimintaa ja osallistuu myös itse tekemiseen. Kriittistä on, että kalojen olosuhteet ja ruokinta ovat optimaaliset, rokotukset tapahtuvat ajallaan, veden lämpötila, happitaso ja puhtaus hyvät ja suodattimien toiminta moitteetonta.  Tässä työssä eletään vahvasti luonnon ja ympäristön olosuhteiden ohjaamana, riskit pitää osata ennakoida aukottomasti ja muuttuvat tilanteet on otettava vastaan hallitusti. Sesongin ulkopuolella huolehditaan mm laitoksen kunnosta, laitteista ja rakenteista.
 

Arvostamme alan osaamista ja kokemusta kalan kasvatuksesta. Tueksesi saat erittäin vahvat alan ammattilaiset; tämän työn oppii kyllä ja tehtävään annetaan todella hyvä perehdytys. Ymmärrys esim maatalousalasta ja eläimistä sekä  kiinteistön- ja laitteiden huollosta on eduksi. Tämä on myös esimiestyötä, joten ihmissuhdetaitoja toivomme. 
 

Sinä pärjäät tässä työssä, jos sitoudut 110 % vastaamaan kalojen hyvinvoinnista ja laitoksen pyörittämisestä. Osaat toimia nopeasti ja tehokkaasti yllättävissä tilanteissa ja ennakoit riskit.   Kaikille meille Nordic Troutilla on yhteistä se, että olemme terveellä maalaisjärjellä varustettuja, jalat maassa olevia, avoimia ja vilpittömiä tyyppejä. Tärkeintä  on halu tehdä töitä ja ottaa kokonaisvastuu laitoksella. 
 Miksi Nordic Troutille kannattaa tulla? 
 

Tämä työ on aidosti itsenäistä ja vapaata mutta äärimmäisen vastuullista. Olet osa Suomen suurinta kalankasvatus yritystä, mutta johdat omaa laitosta Joutsassa. Saat erittäin vahvan, kalankasvattajien ammattilaisten, todellisten huippujen,  tuen työhösi niin alkuperehdytyksessä kuin myös jatkossa. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin Nordic Troutin henki - tämä työ on maalaisidylliä, kalankasvattamisen teknologiaa mutta myös kalan kasvamisen seuraamista, todellakin säänmukaista varustautumista, luottamusta ja vastuuta sekä mahtavaa yhteistyötä kollegoiden kanssa. Tämä työ vaatii paljon, mutta antaa vielä enemmän. Käy kurkkaamassa lisää www.nordictrout.fi ja https://yle.fi/uutiset/3-9213349
 

Lisätietoja tehtävästä antaa 13-15.6  Adeccolta Tea Heinola, tea.heinola@adecco.fi. p 0400 451 039.  Hae paikkaa alla olevan linkin kautta ja jätä meille ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 17.6.2018

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantopäällikkö


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heinola Tea


Toimipaikka:  Jyväskylä