(Poistunut julkaisusta)

Laitosoperaattori
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haemme Espooseen Ämmässuon ekoteollisuuskeskukseen jätehuollon toimialalle

KAHTA LAITOSOPERAATTORIA

Vastaamme pääkaupunkiseudun asukkaiden erilliskerätyn biojätteen käsittelystä Ämmässuon ekoteollisuuskeskuksessa. Käsittelemme kentillämme myös haravointi- ja puutarhajätteitä. Työt jakautuvat laitos-, kenttä- ja valvomo- sekä toimistotyöskentelyyn.

Toimit prosessityössä biojätteen ja jätevesilietteen käsittelytoiminnassa. Työympäristöäsi ovat kompostointilaitokset, biokaasulaitos, biokaasupumppaamo, biokaasuvoimala ja pyrolyysilaitos. Työtehtäviisi kuuluvat mm. laitoksien toimintaan liittyvät

  • käyttö-, kunnossapito- ja huoltotoimet  
  • kunnon valvonta, kompostointi- ja mädätysprosessien hoitaminen ja valvonta 
  • laitteiden vian määritys, huolto ja asennustyöt. 

Osallistut prosessien kehittämiseen ja optimointiin. Työhön liittyy dokumentointia ja raportointia sekä hankintojen valmistelua. 

Edellytämme laitosoperaattorilta prosessitekniikan ymmärtämistä, huoltotöiden hyvää hallintaa, soveltuvaa ammatillista koulutusta, hyviä IT-taitoja sekä yli vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työ on kaksivuorotyötä ja siihen liittyy varallaolovelvollisuus. Arvostamme osaamista ja kokemusta automaatiotekniikasta, käytännöllistä ja järjestelmällistä otetta työtehtäviin, oma-aloitteisuutta sekä tiimityötaitoja. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi HSY:n verkkosivujen kautta viimeistään 18.12.2019.