Laitosmies
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Haemme nyt tiimiimme LAITOSMIESTÄ Porvoon Kilpilahteen!


Laitosmiehenä huolehdit alueen kiinteistöjen teknisistä kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävistä asiakaskohteessamme Nesteen jalostamolla. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ja päivävuoroon, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen sekä päivystysvalmiutta. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Etsimämme henkilö omaa alan koulutuksen, kuten teknisen kiinteistönhoitajan ammattitutkinnon, sekä vähintään vuoden työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Kokemus teknisestä kiinteistönhoidosta teollisuusympäristössä katsotaan eduksi. Lisäksi kokemus toiminnanohjausjärjestelmä Tampuurista ja ajantasaiset IT-taidot ovat tehtävässä hyödyksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta, vahvaa teknistä osaamista, hyvää peruskuntoa, positiivista asiakaspalveluasennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Kommunikoit päivittäisessä työskentelyssä sujuvasti suomeksi ja sinulta löytyy B-ajokortti.

Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Me ISS:llä haluamme tuottaa erinomaista laatua asiakkaillemme, minkä lisäksi työturvallisuusasiat ovat lähellä sydäntämme. Tule mukaan tiimiimme luomaan tiloja, joissa sinunkin on hyvä olla!


Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi viimeistään 11.8.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, mutta paikka täytetään vasta hakuajan päätyttyä.


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot