Laitosmies
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021
Etsitkö monipuolisia ja tarkkuutta vaativia työtehtäviä, ja onko työturvallisuus sinulle tärkeää? Etsimme nyt vahvistusta kunnossapidontiimiimme Kilpilahden teollisuusalueelle. Laitosmiehen tehtävässä tulet työskentelemään mekaanisen kunnossapidontehtävissä muovin- ja kemian teollisuuden asiakaskohteessamme. Hae mukaan ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tarjoamme sinulle mielekkään ja itsenäisen roolin sekä ammattitaitoisen tiimin tuen ja ensiluokkaiset työkalut työtäsi helpottamaan. Työturvallisuus on meille tärkeä asia ja siihen panostaminen korostuu jokapäiväisessä työssämme. Caverion rakentaa vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja ja koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcaverihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on monipuolista osaamista mekaanisesta kunnossapidosta. Arvostamme venttiilien ja putkistojen sekä niihin liittyvien komponenttien tuntemusta. Katsomme eduksi kokemuksen Petro- ja kemianteollisuuden kunnossapidosta, IT-osaamisen sekä Kilpilahden teollisuusalueen tuntemuksen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, ja olet sitoutunut omalta osaltasi varmistamaan myös työturvallisuuden. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä vuorovaikutustaitoja. Pärjäät porukassamme reippaalla ja motivoituneella asenteella työntekoa kohtaan. Tehtävässä tarvitaan ajokorttia. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikön päällikkö Kari Viita, p. 0400 206 906 tai sähköpostitse kari.viita@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai email palvelukeskus.caverion@vmp.fi. 

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 7.2.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot