Laitosmies
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020
Tunnetko varavoimakoneet, UPS laitteet, -akustot ja invertterit? Pidätkö vaihtelevista työtehtävistä ja motivoiko haasteiden ratkaisu sinua?  Etsimme nuorekkaaseen tiimiimme itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentaja taustaista laitosmiestä kiinteistösähkötekniikan huoltotehtäviin!

Tarjoamme sinulle työn, jossa nautit esimiehen luottamuksesta! Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus, sekä positiivinen asenne näkyy jokapäiväisessä työssä. Vaikka toimitkin omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa, voit myös luottaa tiimin tukeen. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja kuten kilpailukykyisen palkan ja liikuntatuen edistämään työhyvinvointisi. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Työskentelet asiakaskohteissa vastaten oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Tehtäviisi kuuluu kiinteistötekniikan huolto-, ylläpito- ja asennustehtävät Keski-Suomen alueella. Työ sisältää myös päivystystä.

Menestyäksesi työssäsi sinulta löytyy sähköalan ammattitutkinto sekä useamman vuoden kunnossapito- ja asennuskokemusta. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Arvostamme halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä. Eduksi katsomme paloilmoittimen- ja sammutuslaitteiston hoitajakorttia, sekä tietämystä kiinteistötekniikasta. Työssä edellytetään voimassa olevia työturvallisuus-, tulityö-, sähkötyöturvallisuus- ja hätäensiapukortteja.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 6.12.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa huoltopäällikkö Tommi Karonen, p. 050 593 4641 sekä email tommi.karonen@caverion.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot