(Poistunut julkaisusta)

LAITOSMIES
Raisio Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Haemme Raisio-konserniin Aquan tehtaalle sekä rakenteilla olevaan kasvipohjaisia lisäarvotuotteita valmistavaan tuotantolaitokseemme

LAITOSMIEHIÄ

Tehtävääsi kuuluvat RST-ohutlevy- ja teräsrakennetyöt, laiteiden korjaukset, hitsausta, koneistusta, määräaikaiset huollot ja laiteasennusta. Varmistat omalla toiminnallasi tuotantolaitteiston mahdollisimman hyvän käytettävyyden ja teet häiriötilanteissa vianetsintää sekä korjaustöitä.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä peruskoulutusta (esim. metallialan koulutus) ja automaatio-osaamista. Voit olla kokeneempi tai vastavalmistunut. Tärkeintä on, että olet laitteista kiinnostunut ja korjaustaitoinen sekä vastuuntuntoinen ja halukas kehittymään työssäsi.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta teollisuuden asennus-, huolto- tai kunnossapitotehtävistä ja suomen kielen taitoa. Työt sisältävät pääosin mekaanista kunnossapitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, kattavan perehdytyksen ja hyvän työpaikan. Tarvitsemme useampaa henkilöä kovaa vauhtia uudistuvaan tehtaaseemme sekä uuteen valmistumassa olevassa tuotantolaitokseemme.

Asemapaikkana on Raisio.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Petri Elonen p. +358505538374

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”laitosmies”. Hakuaika päättyy 8.12.2019