(Poistunut julkaisusta)

Laitosmies
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Oletko tehnyt työurallasi monenlaisia töitä rakennustöistä huoltomiehen hommiin ja etsit työpaikkaa, jossa nämä kaikki taidot voisi yhdistää? Vai oletko vasta työurasi alussa, mutta kätevä käsistäsi ja valmis oppimaan uutta? Asiakkaamme etsii Turun seudulle LAITOSMIESTÄ kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Työ on kiinteistöhuoltotyötä kaikilla mausteilla, eli työnkuva on hyvin moninainen. Työntekijä pääsee osaamisensa puitteissa tekemään erilaisia asennustöitä, yleisiä kiinteistöhuoltotöitä sekä myös remontointia teollisuusympäristössä. Töitä tehdään työparin kanssa, joten vähäinenkään työkokemus ei ole este valinnalle - ohjausta saa aina kun sitä tarvitsee!

Sinun ei tarvitse olla koulutettu kirvesmies, putkimies tai sähkömies, mutta osaaminen näillä osa-alueilla katsotaan sinulle eduksi. Ensisijaisesti etsimme käsistänsä kätevää "yleismiesjantunen"-tyyppistä henkilöä, joka tarttuu hyvällä asenteella työhön kuin työhön ja oppii mielellään myös uutta.

Osaavalle työntekijälle on töitä tarjolla pitemmäksi aikaa ja työt alkavat mahdollisimman pian!

Työ on päivätyötä arkisin, 40 h / vko.

Haluatko liittyä meihin? Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia hakuajalla, mutta viimeistään 17.6.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Kinnunen, p. 0447453257 / Citywork Turku Oy.