(Poistunut julkaisusta)

Laitosmies
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Haemme nyt kierrätysmateriaalien tuotantolaitokselle Turun Saramäkeen työhön tarttuvaa ja vastuullista

LAITOSMIESTÄ/TUOTANTOLAITOSTYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen kokoaikatyöhön. Työ sisältää pääasiassa erilaisen rakennus- ja teollisuuden materiaalin vastaanottoa, lajittelua, murskausta sekä materiaalia noutavien autojen lastausta. Myös työssä käytettävien koneiden ja laitteiden huolto- sekä korjaustyöt kuuluvat toimenkuvaan. Työ on arkisin tehtävää 3-vuorotyötä.

Etsimme henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta pyöräkuormaajan ja/tai kaivinkoneen käsittelystä. C-kortti ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä kierrätyslaitoksella on ehdoton etu. Lisäksi toivomme omatoimisuutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä työturvallisuuslähtöistä työskentelyotetta.

Hae paikkaa hetimiten, kuitenkin viimeistään 3.6. mennessä osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoa tehtävästä antaa työnjohtaja Esa Ekola (puh. 050-3853734).