(Poistunut julkaisusta)

Laitosmies
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme asiakkaallemme LAITOSMIESTÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Laitilaan.

Etsimme osaavaa ja oma-aloitteista henkilöä monipuoliseen laitosmiehen työhön päivävuoroon.

Tehtäviin kuuluu erilaiset monipuolisen konekannan korjaus- ja huoltotyöt sekä jonkin verran kiinteistönhuoltotehtäviä. Työnkuva on monipuolinen ja sisältää kunnossapitotyötä ja laitoshuoltoa.

Eduksi katsomme sähköalan koulutuksen ja työkokemuksen sekä voimassa olevat sähköluvat.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta aiempaa kokemusta kunnossapidontyöstä sekä laitoshuollosta sekä suomen kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Tehtävä on aluksi vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Jos sinulla on tarkka työote, asenne kunnossa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 28.2.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi