(Poistunut julkaisusta)

Laitosmies
Kymppi-Maukkaat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018
Kymppi-Maukkaat Oy
Kymppi-Maukkaat Oy tunnetaan Suomen suosituimmasta mämmistä. Akaan Toijalassa on valmistettu Kymppi Mämmiä perinteisellä valmistusmenetelmällä jo vuodesta 1966 ja hernekeittoa lähes yhtä kauan. Näiden lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat leivonnaispakasteet, kastiketiivisteet ja joululaatikot. Tehtaalla eletään suomalaisen ruokavuoden rytmissä ja suurimmat sesongit ovat joulu ja pääsiäinen. Tuotteita valmistetaan vähittäiskauppaan, suurkeittiöihin sekä teollisuuteen. Kymppi-Maukkaat Oy on Laihian Maltaan tytäryritys (vuodesta 1999). Laihian Mallas Oy on vuodesta 1910 toiminut perheyritys, jolle on tunnusomaista vahva suomalainen identiteetti. Laihialla valmistetaan mm. mämmimallasta suomalaisesta rukiista.
Toimenkuva
Etsimme perinteikkäälle elintarvikealalla toimivalle asiakasyrityksellemme Kymppi-Maukkaat Oy:lle LAITOSMIEHIÄ pitkäaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Etsimämme henkilöt tulevat työskentelemään keskeytyvässä kolmivuorossa elintarviketeollisuuden asennus- ja kunnossapitotöissä.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijoilta muutaman vuoden kokemusta asennus – ja kunnossapitotöistä, sähkö-automaatio ja/tai mekaaniselta puolelta. Työskentely otteeltasi olet reipas ja oma-toiminen, pystyt itsenäiseen työskentelyyn oman vuorosi laitosmiehenä.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan elintarviketeollisuuden parissa, suomalaisessa perheyrityksessä.. Saat tueksesi ammattitaitoisen henkilöstön ja sinulla on mahdollisuus kehittää ammatillista osaamistasi työn ohella. Täytä hakemus 4.3.2018 mennessä osoitteessa www.vmp.fi/työnhakijoille ja liitä hakemukseen ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä: Hanna Heikkilä-Collin, puh 040 3075206, hanna.heikkila-collin@vmp.fi
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Hanna Heikkilä-Collin, Hanna.Heikkila-Collin@vmp.fi, 040 307 5206
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 04.03.2018 mennessä.