(Poistunut julkaisusta)

Laitosmies, Upofloor Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Upofloor Oy on suomalainen lattianpäällystevalmistaja, joka perustettiin 1955 Nokialla. Upofloor on osa Kährs-konsernia. Vuonna 1857 perustettu Kährs on Euroopan vanhimpia ja johtavia puulattianvalmistajia, jonka brändi on maailmanlaajuisesti tunnettu.

Haemmekin nyt asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen Nokialle laitosmiestä vastaamaan tehtaan yleisestä huollosta ja kunnossapidosta.

Työtehtäviin kuuluu mm. tuotantokoneiden toiminta, korjaus ja huoltotyöt ja myös tehdasrakennuksen yleisiä kunnossapidon tehtäviä.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, viikonloput vapaat.

Edellytykset:

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden kokemusta kunnossapidon tehtävistä, mielellään teollisesta ympäristöstä.
Alalle soveltuvan koulutuksen katsomme eduksi tehtävää täytettäessä.
Toivomme henkilöltä laaja-alaista kokemusta mekaanisen puolen tehtävistä (mm. hydrauliikka, pumput).

Tärkein kaikista on kuitenkin se kuuluista oikea asenne ja halu menestyä omassa työssään!
Asiakkaamme järjestää kattavan perehdytyksen tehtävään.

Toivomme, että hakijoilla on myös työturvallisuuskortti ja tulityökortti tai mahdollisuus suorittaa ne ennen töiden aloitusta.

Lisätietoja:

Kiinnostuitko tehtävästä?
Laita hakemus tulemaan sivujemme kautta osoitteessa: www.nordic.fi


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.