(Poistunut julkaisusta)

Laitosmies uima- ja urheiluhallien kiinteistöjen kunnossapitotehtäviin
Urheiluhallit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

LAITOSMIES

Etsimme kiertävän laitosmiehen tehtävästä kiinnostunutta ja motivoitunutta henkilöä.

Laitosmiehen tehtävänä on huolehtia eri kiinteistöjen teknisestä kunnosta sekä suorittaa taloteknisten- sekä vedenkäsittelyjärjestelmien valvonta-, huolto- ja ylläpitotöitä. Laitosmiehen tulee varmistaa ja varmistua siitä, että uimahallien veden laatu vastaa uimavesiasetuksen vaatimuksia. Tehtäviin kuuluu myös ulkoalueiden kunnossapitoa. Laitosmiehen tehtävässä liikutaan paljon työkohteesta toiseen, joten työ edellyttää ajokorttia. Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen myös viikonloppuvuoroja ja hälytysvalmiudessa olemista.

Toivomme, että sinulla on kokemusta kiinteistöjen kunnossapitotehtävistä ja kiinteistöautomaatioista, oma-aloitteisuutta, vastuullista ja hyvää asennetta työhön ja asiakaspalveluun, kykyä toimia niin itsenäisesti kuin tiimissäkin sekä halua oppia uutta, kehittyä ja jakaa omaa osaamista. Uimahallien vedenkäsittelyn tuntemus ja talotekninen peruskoulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakaan työpaikan ja mielenkiintoisen tehtävän alati kehittyvässä uimahalli- ja liikuntakeskusmaailmassa sekä erinomaisen tilaisuuden oman fyysisen kunnon ylläpitämiseen urheiluhallien kahdeksassa toimipaikassa.

Mikäli haluat lisätietoja, ota yhteyttä huoltopäällikkö Markku Mäkiseen, p. 040 838 8936.

Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten haethan heti, kuitenkin viimeistään 12.8.2019 mennessä hae työpaikkaa /täytä hakemus -kohdasta.