Laitosmies / Sähköasentaja
Hämeenlinnan Osuusmeijeri

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Hämeenlinnan Osuusmeijeri on maidontuottajien omistama osuuskunta joka jalostaa maito-, kerma- ja piimätuotteita. Jalostamamme maitomäärä on n.120miljoonaa litraa vuodessa ja liikevaihtomme on reilut 70milj. euroa. Henkilökuntaamme kuuluu yli 80 työntekijää. Teemme tiivistä yhteistyötä Arla Oy:n kanssa.

Barona hakee Hämeenlinnan Osuusmeijerille aktiivista ja osaavaa

LAITOSMIESTÄ

Laitosmiehenä tehtäviin kuuluu sähkö- ja kunnossapitoasentajan tehtäviä, niin mekaanisia kuin sähköisiä. Tuotantolaitos on tekninen kokonaisuus jonka hahmottamiseen tarvitaan hetki aikaa sekä ammattitaitoa, sähkötekniset ratkaisut ovat kehittyneitä joiden ymmärtämistä tukee sinun vankka ammattitaitosi.

Prosessiteollisuudessa on käytössä paljon pumpputeknologioita, logiikoita sekä niiden ohjaamista tietokoneella. Järjestelmistä löytyy väyläohjauksia, anturitietoa sekä kolmivaihekytkentöjä, monipuolisten kokonaisuuksien järjestelmä jonka parissa työnteko on vaihtelevaa ja mielekästä.

Elintarviketeollisuuden korkea hygieniataso tuo tehtävään lisää tarkkuutta ja sinun tulee muistaa asennuksia tehdessäsi vierasesineiden vaarat ja ehdottoman hygieeniset toimintatavat.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

-Meijerikoneiden, pakkaus- ja jälkipakkauskoneiden, sekä palautuvan materiaalin osaston laitteiden käynnissäpito- ja ennakkohuoltotehtävät.

-Jälkipakkauskoneiden prosessinvalvojan tehtävät.

-Hyödykkeiden ja kiinteistötekniikan käyttövarmuudesta huolehtiminen.

-Päivittäisten töiden raportointi Novi kunnossapito-ohjelmiston välityksellä.

-Vastaat omalta osaltasi tehdaspalvelun tavoiteasettelun saavuttamisesta.

Jotta suoriudut tehtävässä sinulla on tietotaitoa niin prosessiteollisuuden sähkö ja mekaanisista töistä. Hyvä paineensietokyky auttaa sinua vikatilanteiden selvittämisessä, halu oppia uutta päivittäisissä tehtävissä on myös tärkeää. Ongelmia ratkoessa et jää yksin vaan toimit yhdessä muiden asentajien kanssa. Tehtävään pätevöitymiseksi sinulla tulee olla sähköalan koulutus. Työ on kolmivuorotyötä.

Yritys on IFS Food- ja ympäristöjärjestelmä ISO14001 sertifioitu, toiminnassa omaat oikeat ja ympäristöystävälliset toimintatavat.

Tule mukaan jatkamaan 1871 alkaneen meijeritoiminnan laadukasta toimintaa Hämeenlinnassa mukavan ja ammattitaitoisen työryhmän kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Arttu Niemelä 044 4910 335 arttu.niemela@barona.fi

Hae paikkaa www.barona.fi sivuston kautta viimeistään 22.04.2021

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442548
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 22.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (arttu.niemela (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0444910335
  • Sijainti: Hämeenlinna, Janakkala, Hattula