(Poistunut julkaisusta)

Laitosmies pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018
Haemme nyt ammattitaitoista LAITOSMIESTÄ pääkaupunkiseudulle kiinteistö- ja talotekniikkakohteeseen.

ISS Tekniset Palvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Erikoisalueenamme ovat liike- ja toimitilakiinteistöt.

Laitosmiehenä vastaat nimetyn kohteen huolto- ja kunnossapidosta, sekä vastaat kohteen käytännön ylläpidosta ja järjestelyistä asiakkaiden kanssa. Työtehtäviin kuuluu mm. päivystys päivisin, asiakkaiden tilaamien töiden välitys, Legionella-myrkytyksiä ja pieniä kiinteistöhuollollisia tehtäviä (esim. talotekniset kuukausikokeilut; paloilmoitin, turvavalokeskus). Odotamme sinulta talotekniikan yleistuntemusta (LVISAP), sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista laitosmiestehtävistä. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.

Sinulla on itsenäinen työskentelytapa, hyvät yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiudet sekä joustava asenne työhön. Toivomme vähintään ammattikoulutasoista tutkintoa kiinteistö- ja/tai talotekniikka-alalta ja ainakin muutaman vuoden työkokemusta laitosmiestehtävistä. Edellytämme laaja-alaista sähkötekniikan, kylmälaite- ja/tai LVI-tekniikan osaamista, jotta sormi ei mene suuhun mahdollisissa vesivuoto/sähkökatkotilanteissa. Sinun ei tarvitse olla kaikkien alojen moniosaaja, mutta perusymmärrys kaikista on edellytys. Muut alan kurssit ja alaa sivuava työkokemus katsotaan eduksi. Hallitset mobiiliteknologian käytön, ja sinulla on valmiudet oppia uusien laitteiden käyttö. Tarvitset työssä myös sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.7.2018, mutta paikat täytetään HETI etsimiemme henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -