(Poistunut julkaisusta)

Laitosmies Pa-Hu Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018Työn kuvaus:
   
Haemme Pa-Hu Oy:lle Veikkolaan vakituiseen työsuhteeseen laitosmiestä. Työsopimus solmitaan Pa-Hu Oy:n ja valittavan henkilön välille, ja työt on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää metalli- ja/tai sähköalan koulutusta sekä erittäin hyvää teknistä ratkaisukykyä. Aito kiinnostus tehtävää ja omaa työtä kohtaan sekä halu kehittyä ovat myös tärkeitä ominaisuuksia. Hahmotat kokonaisuuksia ja ymmärrät oman työsi vaikutuksen tuotantoprosessissa sekä olet joustava niin työaikojen kuin työtehtävien suhteen.
 
Tehtäviisi laitosmiehenä kuuluu pakkausmateriaalien valmistuksessa käytettävien jalostuskoneiden huolto, ylläpito ja korjaus. Tarvittaessa olet myös valmis tekemään muita tuotannollisia tehtäviä. Työ on päivätyötä, mutta erityisesti ongelmatilanteissa toivomme sinulta joustavuutta ja paineensietokykyä.
 
Pa-Hu Oy tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen perehdytyksen ja työkalut työssä menestymiseen sekä ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön. Hae tehtävää pian, sillä teemme haastatteluja jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Laitosmies


Sijainti:  VEIKKOLA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pirkka Lind, +358408210177


Toimipaikka:  Lohja