(Poistunut julkaisusta)

Laitosmies Oulunjoen vesivoimalaitoksille
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020
Oletko sähköalan osaaja etsimässä monipuolista ja sopivasti haastavaa työtä? Haemme nyt Caverionille laitosmiestä Oulujoen vesivoimalaitoksille vakituiseen työsuhteeseen.

Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä ja suoritat kunnossapito-, viankorjaus- ja asennustehtäviä joko itsenäisesti tai ryhmän muiden henkilöiden kanssa. Laitosmieheltä edellytämme kokemusta sähköasennuksista ja kunnossapidosta sekä piirikaavioiden lukutaitoa. Tehtävässä vaaditaan sähkö- tai automaatioalan koulutusta. Mekaniikan tuntemus katsotaan eduksi.

Työntekijöillemme tarjoamme turvallisen työpaikan etuineen. Meillä on hyvä työterveyshuolto sekä huippuhyvä tiimihenki. Pidämme huolen työntekijöistämme sekä heidän hyvinvoinnistaan. Olemme jo pitkään kehittäneet työturvallisuutta, josta meillä pitävät huolen kaikki työntekijämme yhdessä – sinäkin. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä, joustavuutta ja kykyä tehdä päätöksiä itsenäisesti osittain hälytysluontoisessa työssä. Tulet toimeen sekä itsenäisesti että ryhmässä työskennellen. Asentajat käyttävät mobiilia työnohjaus- ja raportointijärjestelmää, joten asentajilta vaaditaan kohtalaista IT-järjestelmäosaamista.

Tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan huumetesti sekä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta käynnissäpitomestari Mikko Korhonen, p. 040 120 6981. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. 

Hae tehtävää 11.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.