(Poistunut julkaisusta)

Laitosmies Orionille Turkuun
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa laitosmiestä Orion Oyj:lle monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin tehtaan kunnossapitotehtäviin katkeavaan vuorotyöhön Turkuun.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orionille Turkuun uutta työntekijää tehtaan kunnossapitotehtäviin. Työskentelet 2-vuorossa, mutta edellytämme sinulta valmiutta työskennellä myös 3- ja 5-vuorossa, sekä tekemään päivystyksiä. Töiden arvioitu aloitus tapahtuu syyskuun alussa ja työsuhde on vakituinen. Vastaat oman vastuualueesi laitteiden ja teknisten järjestelmien päivittäisestä kunnossapidosta sekä ennakkohuoltojen suorittamisesta yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Kunnossapitojärjestelmänä Orionilla on SAP. Noudatat työssäsi turvallisia työmenetelmiä. Työhösi kuuluu olennaisena osana dokumentointi ja ohjeistus.

Edellytämme sinulta teknisen alan peruskoulutusta esim. kone- ja tuotantotekniikan perustutkintoa sekä hyvää instrumentoinnin, automaation ja pneumatiikan osaamista. Yli vuoden työkokemus teollisuuden tuotantokoneiden kunnossapidosta katsotaan eduksi. Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, sekä muiden kielten osaaminen on eduksi. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä työskentely on pääosin seisomatyötä ja voi pitää sisällään raskaitakin työvaiheita.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua lääketeollisuuden ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään kotimaiseen yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.