(Poistunut julkaisusta)

Laitosmies, kesäharjoittelija
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan kesätyöntekijää laitosmiehen tehtäviin!

Laitosmiehen tehtäviin kuuluu erilaiset kunnossapito- ja huoltotyöt sekä tuotannon apuaineiden valmistus.

Odotamme sinulta vähintään 18 vuoden ikää ja meneillään olevia tehtävään soveltuvia teknisen alan opintoja. Arvostamme vastuuntuntoisuutta ja hyvää yhteistyökykyä. Hyvät IT-taidot, AB-ajokortti sekä teollisuuden kunnossapitoon liittyvät opinnot katsotaan eduksi.

Tehtävän kautta saat monipuolista kokemusta laitosmiehen tehtävistä ja kansainvälisen työympäristön.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on:

  • Teknisen alan opintoja
  • Hyvät IT-taidot
  • AB-ajokortti
  • Hyvät vuorovaikutustaidot 

teollisuuden kunnossapitoon liittyvät opinnot katsotaan eduksi.

#SummerWithNeste


Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.


Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyö ajoittuu 15.5.-30.08.2020

Tule ja tee mielelkästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!


Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Porvoossa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.


Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.


Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.