(Poistunut julkaisusta)

Laitosmiehiä
Bunge Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Bunge Finland Oy on ainoa suomalainen margariinivalmistaja, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi terveellisiä ja terveyttä edistäviä, laadukkaita ja hyvänmakuisia kasvipohjaisia margariineja, levitteitä ja kasviöljyjä. Etsimme nyt Bunge Finland Oy:lle laitosmiehiä kunnossapidon tehtäviin tehtaallemme Raisioon.

Laitosmiehen tehtävässä tulet työskentelemään elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiston kunnossapito- ja huoltotehtävien parissa. Varmistat omalla toiminnallasi tuotantolaitteiston mahdollisimman hyvän käytettävyyden ja häiriötilanteissa teet vianetsintää sekä korjaustöitä. Työsuhde on vakituinen ja sopimus solmitaan suoraan Bunge Finland Oy:lle. Töitä tehdään 3-vuorossa viitenä päivänä viikossa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta teollisuuden asennus-, huolto-, ja/tai kunnossapitotehtävistä, sekä kokemusta valmistavasta/ pakkaavasta teollisuudesta. Työt sisältävät pääasiassa mekaanista kunnossapitoa. Eduksi katsotaan kokemus laakeriasennuksesta, pneumatiikasta, hitsauksesta, sorvauksesta ja jyrsinnästä. Toivomme myös, että sinulla on valmiudet käyttää yrityksen kunnossapitojärjestelmää.

Olet tottunut ratkaisemaan ongelmia lyhyellä varoitusajalla ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot tiimityöskentelyyn.

Tarjoamme mielenkiintoisia huoltotehtäviä suuressa vakavaraisessa yhtiössä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja tarjoamme työntekijöille mahdollisuuden omaan työhön liittyviin lisäkoulutuksiin. Palkkauksessa noudatamme SEL:n työehtosopimusta ja perustuntipalkan lisäksi maksamme kiinteän tuotantopalkkion. Työn aloitus on tammikuussa 2020.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!

Haku toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa ja valitut henkilöt rekrytoituvat suoraan Bunge Finland Oy:n palvelukseen.

Lisätietoja tehtävästä saat Bunge Finland Oy:n Technical Manager Pekka Kärkkäiseltä puh. 040 675 0222, tavoitettavissa ti 29.10 klo 15-16, ti 5.11 klo 15-16 sekä ti 12.12 klo 15-16 välisinä aikoina.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä Baronan henkilöstökonsulttiin Pirjo Rouhiaiseen puh. 040 774 7780 (ma-to klo 9-16), pirjo.rouhiainen@barona.fi.