(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltajia
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Haemme LAITOSHUOLTAJIA. Tarjolla työvuoroja eri kohteisiimme vaihtelevilla työajoilla. Monipuolinen työ pitää sisällään puhtaanapidon sekä ruokahuollon tehtäviä. Jos koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetäthän meille hakemuksesi pikimmiten!

Etsimme laitoshuoltajia työskentelemään etupäässä terveyskeskuksissa ja muissa sosiaali- ja terveysalan kohteissa. Joissakin kohteissa töitä tehdään tiimeissä, toisissa kohteissa itsenäisesti. Työ on monipuolista: työpäiviin kuuluvat puhtaanapidon tehtävät ja usein myös ruokahuollon avustavia tehtäviä, kuten ruoan jakoa osastoilla.

Tehtävään vaaditaan laitoshuoltajan tutkinto. Hakemamme laitoshuoltaja hallitsee puhtauden keskeiset periaatteet ja käytännön siivoustyön.

Työaikaan pystyt vaikuttamaan itse. Me tarjoamme keikkatyötä, joka mahdollistaa työvuorosuunnittelun itsenäisesti. Voit siis tehdä töitä joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Pääpaino työvuoroissa on arkisin aamu- ja päiväsaikaan. Toki tarjolla on myös ilta- ja viikonloppuvuorojakin.

Me tarjoamme sinulle siis mahdollisuuden työskennellä joustavasti, sinulle sopivina päivinä. Lisäksi pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Osaamisensa näyttäneellä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös suoraan asiakkaalle!

Jos olet hakemamme työhön tarttuva laitoshuoltaja, lähetäthän hakemuksesi pian oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset. Jos olet suorittanut hygieniapassi, työturvallisuuskortin tai jonkin muun kortin, voit liittää myös sen hakemukseesi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.