(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltajia Vesilahteen
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Haemme laitoshuoltajia ja siivoojia Vesilahden eri kohteisiin. Jos olet kiinnostunut monipuolisesta työstä vaihtelevilla kellonajoilla, laita meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta!

Baronan laitoshuoltajat ja siivoojat työskentelevät pääsäntöisesti terveyskeskuksissa, vanhainkodeissa ja kouluissa. Työ on monipuolista: joissakin kohteissa töitä tehdään tiimeissä, toisisssa kohteissa itsenäisesti. Työpäiviin kuuluvat puhtaanapidon tehtävät ja usein myös ruokahuollon avustavia tehtäviä, kuten ruoan jako osastoilla.

Työaikaan pystyt vaikuttamaan itse. Me tarjoamme keikkatyötä, joka mahdollistaa työvuorosuunnittelun itsenäisesti. Voit siis tehdä töitä joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Pääpaino työvuoroissa on arkisin ja aamu- ja päivävuoroissa. Välillä vuoroja voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työt alkavat sopimuksen mukaisesti. Lähtökohtaisesti työ on keikkaluontoista, mutta on mahdollista saada myös pidempi määräaikainen sijaisuus.

Jos tunnistit tästä hakemasi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.