(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltajia Sastamalaan
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

Etsimme asiakasyritykseemme motivoituneita puhtausalan taitajia Sastamalaan. Onko sinulla aiempaa kokemusta ja/tai alan koulutusta siivoojan tai laitoshuoltajan töistä?

Pidätkö itsenäisesti ja vaihtelevasta työstä? Etsimme asiakasyritykseemme motivoituneita puhtausalan taitajia Sastamalaan. Työhön perehdytetään, muuta siivousmenetelmien ja - laitteiden tulee olla jo entuudestaan tuttuja. Työotteen tulee olla reipas ja tarkka sekä työntekijältä odotetaan organisointitaitoja.

Työtä on tarjolla Sastamalan alueen kouluilla, päiväkodeilla, palvelukeskuksissa, terveyskeskuksissa ja sairaaloissa. Työvuorot ovat 4-8 tuntisia. Työtä on tarjolla arkisin ja viikonloppuisin. Työtä on mahdollista suorittaa itsenäisesti sekä tiimeissä.

Edellytämme sinulta:

alan koulutusta ja/tai riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä

hygieniapassin (ohjeistamme tarvittaessa passin suorittamiseen)

oma-aloitteisuutta, joustavuutta

paineensietokykyä

suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Tuntityöläisenä sinulla on mahdollisuus täyttää kalenterisi oman käytettävyytesi mukaisesti. Opteamin työntekijänä on mahdollista kartuttaa taitojaan koulutuksien myötä.

Työt alkavat sopimuksen mukaisesti. Motivoituneilla ja osaaville työntekijöitä työtä on tarjolla myös määräaikaisesti ja vakituisesti.

Eduksi luettavat asiat: Auto, Hygieniapassi, Koulutus