(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltajia Pirkkalaan
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Haemme laitoshuoltajia Pirkkalaan eri kohteisiin. Jos olet kiinnostunut monipuolisesta työstä vaihtelevilla kellonajoilla, laita meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta!

Baronan laitoshuoltajat työskentelevät pääsäntöisesti terveyskeskuksissa, vanhainkodeissa ja kouluissa. Työ on monipuolista, joissakin kohteissa töitä tehdään tiimeissä, toisisssa kohteissa itsenäisesti. Työpäiviin kuuluvat puhtaanapidon tehtävät ja usein myös ruokahuollon avustavia tehtäviä, kuten ruoan jakoa osastoilla.

Työvuorot painottuvat arkiaamuun ja -päivään. Toki tarjolla on myös iltaa ja viikonloppujakin. Me tarjoamme keikkatyötä, joka mahdollistaa työvuorosuunnittelun itsenäisesti. Voit siis tehdä töitä joustavasti, silloin kun sinulle sopii. Keikkaluontoisen työn lisäksi mahdollisuus on myös pidempiin määräaikaisiin sijaisuuksiin. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti.

Jos tunnistit tästä hakemasi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.