(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltajia kiinteistösiivoukseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Oletko tehokas ja tarkka siivousalan ammattilainen? Etsitkö kokoaikaista työtä, jossa viihtyä pidempäänkin? Meillä on sinulle työpaikka!

Haemme asiakkaallemme Lahteen ammattitaitoisia LAITOSHUOLTAJIA asuinkiinteistöjen siivoustehtäviin.

Laitoshuoltajana työskentelet asiakkaamme työkohteiden siivoustehtävissä Lahdessa. Työt tehdään arkisin päivävuorossa. Työ on kokoaikatyötä, mutta mahdollisesti sovitettavissa myös osa-aikaisuuteen. Puhdistustyöntekijänä vastuullasi on asiakkaan vaihtuvien kohteiden itsenäinen ja huolellinen siivous, ja työlläsi onkin tärkeä merkitys kohteiden toimivuuden ja viihtyvyyden näkökulmasta.

Edellytämme sinulta alan koulutusta (laitos- tai toimitilahuoltaja) ja vankkaa kokemusta siivoustyöstä. Toivomme myös ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta työkohteiden välillä liikkumisen sujuvoittamiseksi. Lisäksi ratkaisevia ominaisuuksia ovat halu oppia uutta sekä tehdä työt reippaalla, palveluhenkisellä ja vastuullisella työotteella.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia puhdistuspalvelualasta ja toimia vaihtelevissa ja monipuolisissa tehtävissä itsenäisellä otteella. Oman motivaatiosi ja kokemuksesi kautta voit myös päästä vaikuttamaan tehtävänkuvaasi ja edetä urallasi.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 30.9.2018 oheisen linkin kautta ja kerro meille lisää itsestäsi! Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Personalhuset - hyvää työtä.

Seuraa meitä Facebookissa & Instagramissa! @personalhusetlahti


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.