(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltajia Hämeenlinnaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Haemme energiseen joukkoomme LAITOSHUOLTAJIA terveyskeskus- ja sairaalaympäristöön Hämeenlinnaan. Olet valmis tekemään vuorotyötä, työaika voi vaihdella klo 6-21 ma-su välillä. Siivoustyön lisäksi mm. ruokahuoltotehtäviä osastoilla, hygieniapassi pakollinen.

Arvostamme puhtausalan tutkintoa esimerkiksi toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan ammattitutkintoa ja/tai työkokemusta. Edellytämme tehtävään erinomaisia asiakaspalveluvalmiuksia, luotettavuutta ja joustavuutta sekä positiivista asennetta työskentelyyn.

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 8.3.2020 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tarvittaessa lisätietoja työstä saat 28.2.2020 asti Jaana Wikman p. 050 595 32 63 tai 2.3.2020 alkaen Taina Simola 050 412 55 28

Miksi Palmian toimitilapalvelut?
Siivousalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian siivouspalveluissa työskentelee noin 900 alan ammattilaista. Päivittäin puhdistettavia neliöitä melkein kaksi miljoonaa. Toimimme runsaassa 600 eri kohteessa, palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin Satama, Helsingin kaupungintalo, Aalto-yliopisto, metron asemalaiturit ja Turun linna.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.