(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltajaksi oppisopimuksella
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Hei Sinä siivousalasta kiinnostunut, nyt silmät tarkkana, sillä meillä on tarjolla mielenkiintoinen mahdollisuus kouluttautua laitoshuoltajaksi työn ohessa!

 

Haemme reippaita ja motivoituneita siivousalasta kiinnostuneita henkilöitä

 

OPPISOPIMUSKOULUTUKSEEN KEMIIN JA TORNIOON.

  

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan lisäksi palkallisen tutkintoon johtavan koulutuksen työn ohessa. Työ on osa-aikainen ja sitä tehdään vähintään 25h/vko oppisopimuksen ajan. Työtä tehdään arkisin ja päivät alkavat pääsääntöisesti klo 6.00 alkaen. Mikäli sinulla intoa ja halua riittää, on sinulla mahdollisuus myös lisätunteihin. 

 

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta. Sen sijaan sinulta löytyy aimo annos kiinnostusta oppia siivouksen salat ja kouluttautua laitoshuoltajaksi.

 

Me tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, tutkintoon johtavan koulutuksen sekä mahdollisuuden päästä kiertotalouden pariin tekemään merkityksellistä työtä. Tämän lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto, kuntosalietuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteliedut. 

 

Oletko kiinnostunut kouluttautumaan laitoshuoltajaksi oppisopimuksella? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä.

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi sekä arkisin klo 8-16 palveluesimiehiltä Outi Mikkolalta (050 306 9938) ja Niina Ranualta (050 527 8800) tai palvelupäällikkö Sinikka Koivuharjulta (050 385 0269).