Laitoshuoltaja
Taipaleen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Taipaleen seurakunta hakee laitoshuoltajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen

Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu seurakunnan kiinteistöjen siivous, tekstiilihuolto ja erilaisten tilaisuuksien valmistelu. Tehtävät painottuvat Taipalsaaren kirkkopiirin alueelle, mutta tarvittaessa myös muihin kirkkopiireihin, joten työssä vaaditaan oman auton käyttöä. Työ on kokoaikainen ja sijoittuu pääasiassa arkipäiville, mutta tehtäviä voi olla myös viikonloppuisin. Työaika on 153 tuntia neljän viikon jaksolla.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on laitoshuoltajan ammattitutkinto ja hygieniapassi. Valittavan tulee kuulua evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Ennen työn vastaanottamista valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Arvostamme kokemusta siivoustyöstä, luotettavuutta, joustavuutta ja kykyä ottaa vastuuta omasta työstään. Tarjoamme itsenäisen työn ja monipuolisen työympäristön seurakunnassa.

Työ alkaa 1.1.2021. Tehtävän palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 402 mukainen. Työsuhteessa on 6 kuukauden koeaika.

Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvostolle ja toimittaa seurakunnan taloustoimistoon 23.10.2020 klo 15 mennessä osoitteeseen Savilahdentie 18, 54920 Taipalsaari tai sähköpostilla talous.taipale@evl.fi.

Hakijoiden tulee varautua 3.11. järjestettävään haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Tiina Lavikka p. 0400158939 (arkisin klo 9–11) tai sähköpostitse talous.taipale@evl.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot