(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020

Haluatko työskennellä työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi työyhteisömme jäsen!

Haemme LAITOSHUOLTAJAA kesätyöntekijäksi määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 30.7-16.8.2020.

Meillä Ykköskoti Paavalissa jokaista työntekijää arvostetaan ja työkaverisi ovat aina valmiita auttamaan.

Olet koulutukseltasi laitoshuoltaja ja haluat tehdä kanssamme työtä ikääntyneiden asukkaiden parissa. Laitoshuoltajan työ on itsenäistä, vaihtelevaa ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia oppia uutta. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää, sillä neuvomme ja opastamme sinua mielellämme, jotta pääset alkuun.

Toivomme sinulta avointa ja reipasta työotetta. Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat tehtävässä menestymisessä. Koet erilaisten kuntoutujien parissa tehtävän laitoshuoltajan työn omaksesi ja haluat olla omalta osaltasi luomassa mainiota ilmapiiriä asukkaidemme koteihin sekä työyhteisöön. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Työ on (3-vuorotyötä/kokopäivätyötä) ja työpaikkamme on savuton.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

- Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.

- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 30.7 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Sanna Mannonen
sanna.m.mannonen@mehilainen.fi
040 736 7625