(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä?


Etsimme ammattitaitoista Laitoshuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous sairaala- ja lääkäriasema kohteessa Kuopion keskustassa. Työaika sijoittuu ma – pe klo 6 – 20 välille mutta edellytämme joustavuutta työaikojen suhteen sillä työtä tehdään asiakkaan tarpeen mukaan. Työsuhde alkaa heinäkuussa 2020.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla muutaman vuoden työkokemus siivoustehtävistä, mielellään korkean hygienian kohteesta sekä laitoshuoltajan tutkinto. Hygieenisyys ja työturvallisuus ovat kohteessa erityisen tärkeitä ja korkean laadun takaamiseksi, sinun on pystyttävä organisoimaan työtäsi yhdessä asiakaskohteemme henkilökunnan kanssa.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot, kommunikoit sujuvasti suomeksi ja sinulla on englanninkielen perusteet hallussa.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –