(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019
Etsimme koulutettua  LAITOSHUOLTAJAA Ylitorniolle.

Tässä työssä vastaat asiakkuuden ylläpitosiivouksesta ja tarvittaessa peruspesuista. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.  Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 14-22 välille. Edellytämme sinulta laitoshuoltajan tutkintoa ja aiempaa kokemusta alalta.


Meidän ISS:n siivoojan työssä tarvitset hyvää peruskuntoa sekä hyvää suomenkielen taitoa. Katsomme eduksi B-ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden ja alan kokemuksen. Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa. 

Jos kyseinen työ herätti mielenkiintosi hae tehtävää www.iss.fi tai soita rekrytointikonsultti Hanna 040 776 99 45 (arkisin klo 09-15) ja liity mainioon työporukkaamme. Hakuaika päättyy 30.8.2019.

 
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -