(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019
Etsimme useamman vuoden siivoustyökokemuksen tai laitoshuoltajan koulutuksen omaavaa SIIVOOJAA Itä-Helsinkiin.

Tehtävässä vastaat ylläpito- sekä perussiivouksesta asiakaskohteemme monipuolisissa tiloissa. Työ on kokoaikainen ja työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-16 välille. 

Toivomme, että sinulla on tarvittavan työkokemuksen tai koulutuksen lisäksi erinomainen fyysinen kunto sekä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Katsomme eduksi kokemuksen perussiivouksista sekä siivouskoneiden käytöstä. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn säännöllisyyden sekä paikan ammattitaitoisessa tiimissämme ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen. 

Täytä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.9.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -