(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Haemme nyt Mehiläiselle kesäloman sijaisuuksiin

LAITOSHUOLTAJAA

Mainiokoti Konneveteen. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työ on 3-vuorotyötä.

Laitoshuoltajan tehtävänä on huolehtia kodin siisteydestä varsinaisen laitoshuoltajan lomien aikana. Voit olla alan opiskelija tai jo laitoshuoltajan tutkinnon omaava. Työ on itsenäistä, vaihtelevaa ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia oppia uutta.

Toivomme sinulta avointa, oma-aloitteista ja reipasta työotetta. Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat tehtävässä menestymistä. Koet ikääntyneiden parissa tehtävän laitoshuoltajan työn omaksesi ja haluat olla omalta osaltasi luomassa mainiota ilmapiiriä asukkaidemme koteihin sekä työyhteisöön.

Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Aikaisempi työkokemus laitoshuoltajan tehtävistä katsotaan eduksi. Työpaikkamme on savuton.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

<!-- end ngIf: job.data.jobDuration --><!-- ngIf: job.data.employmentStyle --><!-- ngIf: job.data.employmentStyleParam --><!-- ngIf: job.data.salary -->

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES


Tervetuloa joukkoomme!