(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja-vahtimestari
Nurmijärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Nurmijärven seurakunta hakee laitoshuoltaja-vahtimestaria

Laitoshuoltaja-vahtimestarin tehtäviä ovat kiinteistöjen siivoukset ja suntion vapaapäivien sijaistaminen (kirkolliset tilaisuudet ja toimitukset). Pääasiallinen työskentelypaikka on Nurmijärven kirkonkylän ja Rajamäen toimipisteet.
Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä seurakunnan tehtävien erityisluonteen ymmärtämistä. Laitoshuoltaja-vahtimestarin työ edellyttää oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä, vastuuntuntoa ja palvelualttiutta. Eduksi katsotaan aiempi kokemus kiinteistöjen siivouksesta, jota työstä on yli puolet. Kirkollisten tilaisuuksien ja toimitusten järjestelyä on loput työajasta.
Edellytämme myös perusosaamista tietokoneen käytössä. Valitun tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen.

Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 401 mukainen (1976,32 €).
Peruspalkan lisäksi maksetaan mahdollista henkilökohtaista työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää.
Työsuhde alkaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan ja siinä on 6 kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Hakemukset
Hakemuksen tulee olla perillä 11.12.2020 klo 12.00 mennessä. Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kirkko HR:n sähköisellä hakulomakkeella. Liitteet tulee olla pdf- tai word-tiedostona. Toissijaisesti hakemukset voi lähettää osoitteella Nurmijärven seurakunta, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi.

Lisätietoja antavat:
siivoustyönohjaaja Raili Paakkala, puh 044 422 0509, sähköposti raili.paakkala@evl.fi
kiinteistöpäällikkö Heikki Nisula, puh 044 422 0544, sähköposti heikki.nisula@evl.fi