Laitoshuoltaja uimahallille, Jatsi Oy, Järvenpää
Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Haemme asiakkaallemme Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy:lle laitoshuoltajaa Järvenpään uimahallille vakituiseen työsuhteeseen.

Etsitkö vuorotyötä? Oletko joustava työntekijä, jonka ripeys ja ryhmätyötaidot ovat vertaansa vailla?

Nyt sinulla on mahdollisuus olla osa Jatsin tiimiä!

Tehtävän pätevyysvaatimuksina ovat puhtauspalvelualan koulutus tai useamman vuoden kokemus laitoshuoltajan tehtävistä. Toivomme lisäksi, että sinulla on jo kokemusta kosteiden tilojen/ uimahallin siivouksesta, olet asiakaspalveluhenkinen ja tykkäät tehdä töitä osana tiimiä. Huomioithan, että työtä tehdään asiakkaiden läsnäollessa, joten hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä suomen kielen taito ovat tarpeen tässä tehtävässä.

  • Työsuhdemuoto: Vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työajat: Vuorotyö, työajat sijoittuvat ma-su klo 5.30-23.15 väliseen aikaan ja työvuoron pituus on 7,75h.
  • Palkka: AVAINTA-työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi Jatsi Oy tarjoaa henkilöstölleen kattavat henkilöstöedut!
  • Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Kiinnostuitko? Lähetä työhakemus ansioluettelon kera samantien! Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde tehdään suoraan Jatsi Oy:n kirjoille, Barona toimii rekrytoinnissa kumppanina.

#työtäunelmasieteen #itsesinäköinentyö #barona

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta- Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot