(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja terveydenhuollon kohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä?


Etsimme ammattitaitoisia Laitoshuoltajia Joensuuhun vakituiseen työsuhteeseen.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous, jakso, - ja vuosihuoltotyöt terveydenhuollon kohteessa Joensuun keskustassa. Työaika sijoittuu ma – la klo 5 – 22 välille. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen sillä työtä tehdään asiakkaan tarpeen mukaan. Tarjolla on niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisiakin työsuhteita. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla muutaman vuoden työkokemus siivoustehtävistä sekä mielellään laitoshuoltajan tutkinto. Hygieenisyys ja työturvallisuus ovat kohteessa erityisen tärkeitä ja katsommekin eduksi työkokemuksen hygienia kohteista.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys on myös erityisen tärkeää. Ajokortti ja työturvallisuuskortti ovat eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot, kommunikoit sujuvasti suomeksi ja sinulla on englanninkielen perusteet hallussa.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 10.11.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –