(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja Sydänsairaalaan Tampereelle
Sydänsairaala

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2020

Haemme laitoshuoltajia Tampereelle! Työ pitää sisällään osaston puhtaanapidon tehtäviä ja ruuanjakoa. Kiinnostuitko? Lähetäthän meille hakemuksesi pikimmiten!

Etsimme Baronalle laitoshuoltajia työskentelemään Sydänsairaalan kardiologisella vuodeosastolla. Lähtökohtaisesti työ on keikkaluontoista, mutta se voi poikia myös pidemmän määräaikaisen sijaisuuden!

Monipuoliseen työnkuvaan kuuluvat puhtaanapidon tehtävät. Laitoshuoltaja osallistuu myös ruuan jakoon ja muihin toimenkuvaan kuuluviin työtehtäviin. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin. Työaika vaihtelee aamu-, ilta- ja välivuorojen mukaisesti. Työvuorot sijoittuvat klo 7-22 välille. Palkkaus on KIPA-TES:n mukainen.

Tässä tehtävässä asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen ote työhön on tärkeää. Unelmahakijallamme on asenne kohdillaan. Hän on yhteistyökykyinen ja puhuu sujuvaa suomenkieltä. Vaatimuksena tehtävään on laitos-, sairaala- tai toimitilahuoltajan tutkinto tai riittävä työkokemus alalta sekä tartuntatautilain määrittämät rokotteet.

Kiinnostuitko päästä osaksi kannustavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä? Lähetäthän hakemuksesi pian oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan alan työ- ja koulutodistukset. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Haluamme turvata kaikkien terveyden tässä poikkeustilanteessa, joten teemme kaikki haastattelut puhelu- tai videohaastatteluina.