(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja (siivooja / astiahuoltaja)
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Toimenkuva
Etsimme nyt uudistettuun Kaurialan keskuskeittiöön Hämeenlinnaan yhdistelmätyöntekijää/laitoshuoltajaa (siivooja & astiahuolto). Työ alkaisi koulujen auetessa syksyllä 6.8 ja työn kesto olisi asiakkaan tarpeen mukaisesti 18.12.2020 asti. Jatko on myös mahdollinen.

Laitoshuoltajan tehtävänä on vastata tilojen puhtaudesta ja siisteydestä - tuotanto-, sosiaali-, tauko- ja toimistotiloissa. Työssä on käytettävissä modernit menetelmät ja koneet. Työtehtävä edellyttää innokkuutta ja positiivista asennetta, jossa voit hyödyntää ammattitaitoasi. Työskentely tapahtuu uudistetussa Kaurialan keskuskeittiössä Hämeenlinnassa. Työpäiväsi muodostuu siivouksesta ja astiahuollosta. Aloitat työpäiväsi siivoustöillä klo 5-7 ja jatkat töitä astiahuollon parissa klo 7-13. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin ja viikottainen työaikasi olisi 37,5 h / viikko.

Odotamme sinulta
Odotamme sinulta kokemusta siivousalalla työskentelystä. Toiveenamme on että sinulta löytyy innostunut asenne ja motivaatiota sitoutua pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Muut tiedot
Rekrytoinnin hoitaa Eezy VMP Hämeenlinna. Heräsikö sinulla kysyttävää? Myyntipäällikkö Laura Papinsaari antaa mielellään lisätietoja ma-pe klo 9-15 välisenä aikana, puh. 0403075263 / hameenlinna@vmp.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti osoitteessa vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus Eezy VMP:llä, soita toimistollemme ja kerro kiinnostuksestasi tehtävään.

Kesto
Asiakkaan tarpeen mukaan, 18.12 asti.

Lisätietoja
Laura Papinsaari, hameenlinna@vmp.fi, 0403075263

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.07.2020 mennessä.