(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja ruokahuoltoon ja siivoukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Oletko pikkuista vaille valmis laitoshuoltaja tai esimerkiksi ravintola-alan osaaja, joka etsii uusia kuvioita? Nyt olisi ketterässä kiertotalousfirmassamme tarjolla

 

PALVELUTYÖNTEKIJÄN 

 

paikka Hyvinkään alueella. Tehtävä sisältää siivousta, mutta ei ole pelkkää siivousta, vaan suuri osa käytännön työstä liittyy ruokahuoltoon. Tehtävä on kokoaikainen ja hommia paiskitaan pääosin aamuvuorossa, mutta valmius iltavuoroonkin on hyvä olla olemassa. Lähtöpalkka on KIPA TES 3 eli 11,20 €/h plus iltalisät.

 

Mikä ihmeen palvelutyöntekijä? L&T:llä palvelutyöntekijä on Siivooja 2.0: henkilö jolla pysyy moppi hyppysissä, mutta joka pystyy myös hoitamaan suhteita asiakkaaseen ja huolehtimaan ruokaan liittyvistä päivittäisistä tehtävistä. Työkohteet sijaitsevat vähän syrjemmällä Hyvinkään keskustasta, joten B-ajokortti on käytännössä pakollinen työtehtävien hoitamiseen.

 

Voisitko se olla sinä? Voisit, jos sinulla on B-ajokortti ja kokemusta joko asiakaspalvelutyöstä, siivoustyöstä tai palvelualalta, jossa hygienialla ja puhtaudella on merkitystä. Laitoshuoltajan tai ravintola-alan tutkinto tai opinnot ovat iso plussa, hygieniapassi samoin. Työkohteesi ovat pääosin kouluja, joissa luonnollisesti suuri osa asiakaskunnastasi osaa vain suomea - ymmärräthän siis hyvin suomea ja puhuthan sitä myös suhteellisen sujuvasti. Jos vielä sinulta löytyy joustavuutta ja oma-aloitteisuutta, olet tähän tehtävään suorastaan tähtiainesta! 

 

Mitä sinulle jää käteen? Ensinnäkin palkka, joka maksetaan pilkulleen sovitun mukaan. Sairauden sattuessa kehiin astuu sairauskassamme, josta saat mm. korvattuna kaikki lääkärin määräämät, Kela-korvattavat lääkkeet. Vapaa-ajallasi voit hyödyntää esimerkiksi alennuksia kuntosalijäsenyyksistä. Tärkeimpänä kaikista sinulla olisi kuitenkin reilu pomo, mahtava tiimi ja tilaisuus rakentaa itsesi näköinen urapolku. L&T:llä tuetaan oman työn ohella kouluttautumista ja nostetaan mielellään omasta porukasta osaajia uusiin tehtäviin.

 

Oletko se siis sinä? Hae paikkaa viivyttelemättä! 

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.