(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja Pirkkalaan
Pirkkalan kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Etsimme reipasta, työhön tarttuvaa laitoshuoltajaa Pirkkalaan määräaikaiseen työsuhteeseen keväälle 2021.

Työtä on kokoaikaisesti asiakasyrityksessämme Pirkkalan kunnalla 25.1.-30.4.2021. Työaika sijoittuu pääosin klo 7-20 välille, mutta välillä voi olla myös klo 6 alkavia vuoroja. Työnkuvaan kuuluu mm. osastojen ja yleisten tilojen puhtaanapidon tehtävät sekä mahdollisesti ruuanjakoa.

Tehtävään etsitään asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista laitoshuoltajaa. Eduksi tehtävässä on laitoshuoltajan tutkinto tai vankka kokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävään voi soveltua myös sairaala- tai toimitilahuoltaja. Etsimämme laitoshuoltaja omaa vahvaa hygieniaosaamista ja hän tarttuu työhön reippaalla sekä omatoimisella otteella. Hän myös kohtaa asiakkaat ystävällisesti ja huomaavaisesti.

Määräaikaisen työsuhteen päätyttyä on mahdollista jatkaa työskentelyä Baronan muissa asiakaskohteissa keikkaluontoisesti ja mahdollisesti myös määräaikaisissa työsuhteissa.

Jos kuvaus vastasi etsimääsi, laita työhakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä mahdollinen hygieniapassi/työturvallisuuskortti. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.