Laitoshuoltaja, Paimio
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2021

Etsitkö vakaata työtä, jossa pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä? Jos hyvä ruoka ja laadukkaan asiakaspalvelun tuottaminen on sinulle sydäntä lähellä, saatat olla meidän tekijä! 

Etsimme asiakasyrityksellemme Paimioon vakituiseen työsuhteeseen laitoshuoltajaa. Työtä tehdään kaikkina viikon päivinä aamu - tai iltavuorossa klo 6-21 välillä. 

Työtehtävinäsi on toimia monipalvelutiimissä ja vastata terveydenhuollon asiakaskohteiden ylläpito - ja perussiivouksista. 

Edellytämme sinulta soveltuvaa puhdistusalan koulutusta, esimerkiksi toimitila - tai laitoshuoltajan tutkintoa ja vähintään yhden vuoden työkokemusta. Puhut sujuvaa suomea ja olet hyvässä fyysisessä kunnossa. Työturvallisuus - ja EA-kortit sekä B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi.

Toivomme sinulta innokasta asennetta työhön sekä uuden oppimiseen. 

Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) - lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn kansainvälisessä asiakasyrityksessämme.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Sari Europaeus, sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6009. Odotamme innolla hakemustasi!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot