(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja Orivedelle
Oriveden Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Haemme asiakkaallemme LAITOSHUOLTAJAA Orivedelle eri kohteisiin. Jos olet kiinnostunut monipuolisesta työstä vaihtelevilla kellonajoilla, laita meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta!

Hakemamme laitoshuoltaja tulee työskentelemään Orivedellä eri kohteissa kouluissa, terveyskeskuksessa ja vanhainkodissa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Työtehtäviin kuuluuvat puhtaanapidon tehtävät ja myös ruokahuollon avustavat tehtävät, kuten ruoanjako osastoilla.

Tehtävän vaatimuksena on laitoshuoltajan/toimitilahuoltajan tai vastaavan ammattilaisen tutkinto sekä tartuntatautilain määrittämät rokotteet. Hakemamme laitoshuoltaja hallitsee puhtauden keskeiset periaatteet ja käytännön siivoustyön.

Tarjoamme määräaikaista ja kokoaikaista (38,75h/vk) alkaen heinäkuun alussa ja päättyen syyskuun alkuun. Tämän jälkeen mahdollisuus ainakin keikkaluontoiseen työhön. Työt painottuvat arkeen aamu- ja päivävuoroihin, tarjolla on satunnaisesti myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Edellytykset työnsaannille:

  • Laitoshuoltajan tutkinto
  • Aikaisempi kokemus siivouksesta terveyskeskuksessa
  • Tartuntatautilain määrittämät rokotteet
  • Hygieniapassi

Jos olet ahkera ja työhön tarttuva laitoshuoltaja, lähetä meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.