(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja Orivedelle
Oriveden Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Haemme LAITOSHUOLTAJAA Orivedelle. Jos olet kiinnostunut monipuolisesta työstä vaihtelevilla kellonajoilla, laita meille hakemus pikimmiten!

Hakemamme laitoshuoltaja tulee työskentelemään Oriveden terveyskeskuksessa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Työtehtäviin kuuluuvat puhtaanapidon tehtävät ja myös ruokahuollon avustavat tehtävät, kuten ruoanjako osastoilla.

Tehtävän vaatimuksena on laitoshuoltajan/toimitilahuoltajan tai vastaavan ammattilaisen tutkinto sekä tartuntatautilain määrittämät rokotteet. Hakemamme laitoshuoltaja hallitsee puhtauden keskeiset periaatteet ja käytännön siivoustyön.

Keikkaluonteinen työ mahdollistaa työvuorosuunnittelun itsenäisesti. Voit siis tehdä töitä joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Työt painottuvat arkeen aamu- ja päivävuoroihin, tarjolla on satunnaisesti myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn sinulle sopivina päivinä. Pääset tutustumaan erilaisiin kohteisiin ja työkavereihin. Mahdollisuutena on myös työllistyä suoraan asiakkaalle.

Jos olet ahkera ja työhön tarttuva laitoshuoltaja, lähetä meille hakemus pikimmiten! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Edellytykset työnsaannille: Laitoshuoltajan tutkinto, Tartuntatautilain määrittämät rokotteet, Hygieniapassi
Eduksi luettavat asiat: Alan kokemus