(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja Mäntsälään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Hei sinä reipas ja tomera työnhakija! Etsimme L&T: n vahvistukseen

  

LAITOSHUOLTAJAA / SIIVOOJAA HOIVAKOTEIHIN

 

kokoaikaiseen (37,5 h/vko tai 30 h/vko) ja vakituiseen työsuhteeseen Mäntsälän alueelle. Tehtävässäsi vastaat hoivakotien puhtaanapidosta sekä ennen kaikkea asiakastyytyväisyydestä, työskentelethän asiakkaiden toiminta-aikaan. Lisäksi työalueeseesi sisältyy parin pienemmän kohteen ylläpitosiivous. Kohteissa työskennellään klo 6.00-16.00 välillä. Työt on kuitenkin mahdollista aloittaa klo 8.00 tai 8.30 näin halutessasi.

 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivoustyöstä ja erityisesti arvostamme ihmissuhdetaitoja koska työssäsi kohtaat monenlaisia ihmisiä. Laitoshuoltajan tutkinto katsotaan eduksi, mutta motivoitunut ja asiakaspalveluhenkinen asenne ratkaisee! Työskentelet kohteessa, jossa puhtaudella todella on merkitystä, joten asenteen siivousta kohtaan on oltava kunnossa! Odotamme hakijoilta luotettavuutta, sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Lisäksi auto ja ajokorti on eduksesi siirtymisien helpottamiseksi. Siirtymistä sekä ajokilometreistä maksamme tietysti korvauksen!

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa, esimerkiksi oppisopimuskoulutuksella! Käytössäsi ovat myös tavallista kattavampi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot, kuntosaliedut, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Panostamme myös esimiestyöhön ja haluamme ylipäätään huolehtia siitä, että voit hyvin sekä työajalla että sen ulkopuolella!

  

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat 

 

Jos jäit kaipaamaan vielä lisätietoja tehtävästä, voit ottaa yhteyttä Kristiina Juntunen puh. 050 385 5843 ma-pe klo 9.00-17.00, kristiina.juntunen@lassila-tikanoja.fi.