(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja koulu- ja päiväkotikohteisiin, Jatsi Oy, Järvenpää
Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy hakee koulu- ja päiväkotikohteisiin laitoshuoltajia vakituisiin työsuhteisiin.

Nyt sinulla on mahdollisuus olla osa Jatsin tiimiä!

Laitoshuoltajana huolehdit koulun tai päiväkodin päivittäisestä puhtaanapidosta, työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivousta sekä peruspesuja. Tehtävän pätevyysvaatimuksina ovat puhtauspalvelualan koulutus, mielellään useamman vuoden työkokemus vastaavissa tehtävissä sekä hyvä suomen kielen taito. Sinulta löytyy lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuutta, hyvää organisointikykyä sekä halua ja kykyä tiimityöhön. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme rikostaustaselvitystä.

  • Työsuhdemuoto: Vakituinen ja kokoaikainen. Mahdollisuus myös osa-aikatyöhön.
  • Työajat: Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 6-16 välille, päivittäinen työaika on 7,65h. Työtä tehdään koulun tai päiväkodin ollessa auki.
  • Palkka: AVAINTA-työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi Jatsi Oy tarjoaa henkilöstölleen kattavat henkilöstöedut!
  • Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä työhakemus samantien ja liitä ansioluettelosi sekä opiskelu- ja työtodistuksesi mukaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Työskentelykohde määräytyy valittavien henkilöiden soveltuvuuden mukaan.