(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja Koivukylään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Katso lisää alta!  

 

Miltä kuulostaisi päästä tekemään merkityksellistä työtä terveyshuollon parissa? Entä työ, jonka tuloksesta tilojenkäyttäjät kiittävät sinua? Tässä se on! Etsimme L&T: n talliin

 

SUPERIA tarvittaessa työhön kutsuttavaa LAITOSHUOLTAJAA

 

Koivukylään. Kohteesi on terveysasema, joka vaatii korkeaa hygieniatasoa, sekä palvelualtista asennetta! Työsi on välttämätöntä sen varmistamiseksi, että Vantaalaiset saavat laadukasta terveydenhuoltoa - teet siis työtä tärkeän asian eteen. Työajat tehtävässä ovat ma-pe joko klo. 6-14 tai klo. 14-22. Odotamme, että olisit sellainen tyyppi, joka osaa mukautua vaihtelevaan elämäntyyliin! Arvostamme joustavuuttasi, sekä pyrimme joustamaan takaisin. Mikä olet motivoitunut ja hoidat työsi kunnialla, voi sinulle olla vakipaikka tallissamme. Tehtävästä maksetaan KIPA TES 3 = 11,20€/h (täysillä tunneilla noin. 1803€/kk) mukaista palkkaa. Työt pääsee aloittamaan vaikka heti!

 

Tarvittaessa työhön kutsuttavana työntekijänä, esimiehesi pyytää sinut aina tarpeen tullen töihin, eli vakitunteja ei ole alkuun. 

 

Emme suinkaan odota sinulta kilometrin pituista listaa eri koulutuksista, mutta

 

- olisi suotavaa, että olisit jo kartuttanut kokemusta siivouksen parista tai vastaavaa koulutustaustaa.

- Kommunikoit sujuvasti vähintään suomen kielellä, sillä kohtaat työssäsi asiakkaita, joita mahdollisesti opastat ja neuvot. 

- Tärkeimpiä työkaluja tässä tehtävässä on I Can Do It!- asenne ja siivouspelisilmä. Olemme sitoutuneet asiakkaalle tekemään laadukasta jälkeä. Teet työsi siis parhaimmalla mahdollisella tavalla ja pidät huolta, että työsi laatu vastaa asiakkaamme toiveita.

- Persoonaltasi olet luotettava, tarvittaessa joustava, sekä osaat toimia itsenäisesti. 

 

Entäs miksi sinun pitäisi myydä vapaa-aikaasi juuri meille? Me tarjoamme sinulle 

 

* Uudessa L&T: n roolissa olevan Palvelumestarin, joka toimii esimiehenäsi ja tsemppaa sinut parhaimpiin tuloksiin viikottain! 

* Henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa

* Henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit

* Meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi esimerkiksi koulutusmahdollisuudet 

* Pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita - merkityksellisellä työlläsi! <3

 

Joko sormet hiipivät kohti HAE-painiketta? Antaa tulla vaan! Haluamme tavata sinut! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Jos jokin jäi vielä mietityttämään, saat lisätietoja kohteen Palvelumestarilta Anetelta arkisin ma-pe klo. 8-16 välillä puh. 050472 8287 tai voit ohjata kysymyksesi tähän osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi, mutta varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta. 

 

Jos urapolku L&T: llä jäi kiinnostamaan, tsekkaa myös upea uratarina meidän Katarzynasta -> https://lassikko.lt.fi/uratarina-puolasta-suomeen-palvelupaallikoksi