(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja Kinnarin kouluun
Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy hakee uuteen tiimiin Kinnarin kouluun siivouspalvelun ammattilaisia huolehtimaan päivittäin pinta-alaltaan n. 8000 m2 puhtaudesta.

Etsimme nyt Kinnarin kouluun uuteen tiimiin vahvistusta laitoshuoltajan tehtäviin. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla osana moniammatillista työtiimiä uutuuttaan hohtavassa Kinnarin koulussa!

Toivomme Kinnarin tiimiin valittavilta henkilöiltä asiakaspalveluhenkisyyttä, tiimityötaitoja sekä ammatillista osaamista. Tarjoamme kiinnostavan ja vaihtelevan työkohteen nykyaikaisessa ja viihtyisässä koulussa, ja mahdollisuuden luoda uutta työtapaa uudessa kohteessa.

Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy kehittää henkilöstön osaamista tarjoamalla eri tehtäviin monenlaisia koulutuspolkuja, mukana tulee mukavat työkaverit sekä hyvät henkilöstöetuudet.

Työ on toistaiseksi voimassa oleva, jossa viikkotyöaika on 38,75h. Työajat vaihtelevat 06-23 välillä, asiakastarpeen mukaan. Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina. Kinnarin koulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, mm. juna-asemalta on lyhyt kävelymatka.

Laitathan hakemuksesi viipymättä. Kerrothan hakemuksessasi myös osaamisestasi laitoshuoltajan tehtävään. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivan henkilön löydyttyä tiimiin.