(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja – keikkatyötä palvelutaloissa ja sairaaloissa
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Osaava laitoshuoltaja, me täällä Seuressa etsimme todennäköisesti juuri sinua!

Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas saa parhaan palvelun. Terveysasemilla, sairaaloissa ja palvelutaloissa on tavoitteena korkea hygieniataso. Haluaisitko sinä siivota terveysasemia tai palvelutaloja? Onko sinulla aiempaa kokemusta laitoshuoltajan työstä sairaalaympäristössä?

Meillä pääset kehittämään osaamistasi hoitoalan erilaisissa työkohteissa ja työympäristöissä ympäri pääkaupunkiseutua. Palvelutaloissa ja sairaaloissa puhtaanapitotehtävien lisäksi tehtäviisi kuuluu yleensä myös ruokahuollon tehtäviä. Sairaaloissa työtehtäviin saattaa kuulua myös eritystilojen siivousta.

Keikkatyötä voit tehdä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Keikkatarjontamme on esillä sähköisessä Keikkanetti- järjestelmässämme, josta voit näppärästi poimia omaan aikatauluusi sopivat keikat. Suurin osa laitoshuoltajan työvuoroista on arkisin, mutta myös viikonloppuvuoroja on tarjolla.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Sinulla on soveltuvaa alan työkokemusta palvelukeskusten, palvelutalojen, terveysasemien ym. terveydenhuollon kohteiden siivouksesta.
– Sinulla on aikaisempaa, edellisten viiden vuoden aikana hankittua työkokemusta sairaalan osastojen laitoshuollosta tai laitoshuoltajan koulutusta, mikäli haet laitoshuoltajaksi sairaalaan.
– Sinulla on soveltuvaa työkokemusta ruokahuollon tehtävistä.
– Sinulla on työtehtävien hoitamiseen riittävä suomen kielen taito.

Onhan sinulla myös:
– Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: https://seure.fi/tartuntatautilaki-ja-rokotesuoja/
– Hygieniapassi, mikäli haet laitoshuoltajaksi sairaalaan.

Palkkaus:
– Laitoshuoltaja, terveysasemat, palvelutalot- ja keskukset: 11,55 €/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät.
– Laitoshuoltaja, sairaalat: 12,06 €/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät.

Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Työhakemuksen pääset täyttämään tästä: https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1808

Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme. Meidät tavoitat sähköpostitse rekrytointi@seure.fi.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset