(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja keikkatöihin
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Hallitsetko perussiivouksen? Pysyykö sinulla myös kauhat ja kattilat käsissä? Jos vastasit kyllä, taidat olla etsimämme laitoshuoltaja/yhdistelmätyöntekijä! Lukaise alta tehtävästä hieman lisää ja laita sen jälkeen hakemusta tulemaan!

Yhdistelmätyöntekijän työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja vaihtelevaa. Työpäiväsi koostuu pääsääntöisesti monipuolisista siivoustehtävistä ja työpäivääsi sisältyy myös keittiön tehtäviä sekä tiskitehtävien hoitoa. Hallitset perussiivoukset ja uskallat auttaa myös keittiön puolella.

Hakemamme työntekijä on joustava ja tehokas multitaskaaja - hallitset monipuoliset työtehtävät itsenäisesti. Kokemus siivoustehtävistä tai alan koulutus on vaatimuksena työlle. Mikäli olet toiminut esimerkiksi keittiöapulaisena, lasketaan se ehdottamaksi plussaksi. Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla Attendon eri toimipisteissä. Edellytämme sinulta hygieniapassia, salmonellatodistusta sekä perusrokotusten voimassaoloa.

Jos tunnistit tästä hakemasi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Tulisit työllistymään Baronan työntekijäksi. Palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.