(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja Kangasalle
999

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Haemme Kangasalaan ahkeraa laitoshuoltajaa. Olit sitten aloitteleva siistijä tai jo ammattilainen, laita työhakemus tulemaan!

Etsimme Baronalle laitoshuoltajaa työskentelemään Kangasalan alueella. Työtä on erityisesti Kangasalan terveyskeskuksessa. Tehtävä alkaa heti/sopimuksen mukaan. Määräaikainen työ on kokoaikainen 38,75h/viikko ja sijaisuuden pituus varmistuu myöhemmin.

Työtä on sekä arkisin että viikonloppuisin ja työvuorot sijoittuvat klo 7:30-20:30 välille. Palkkaus on KV-tes:n mukainen.

Etuna tässä tehtävässä on laitoshuoltajan tutkinto, mutta tärkeintä on kuitenkin työhön tarttuva ja reipas asenne! Jos siis olet työn kautta oppinut siivousalan ammattilainen tai taustallasi on esimerkiksi toimitilahuoltajan tai sairaalahuoltajan tutkinto, kannattaa ehdottomasti laittaa hakemusta. Sijaisuuden jälkeen on mahdollista jatkaa työtä keikkaluontoisesti muissa asiakaskohteissamme tai työllistyä jopa suoraan asiakkaalle.

Jos kuvaus vastasi etsimääsi, laita työhakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset ja mahdolliset hygienia- ja työturvallisuuskortit. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.